Paardrijden zonder angst

Coachingtraject: Rijden zonder angst voor ruiters

Veel ruiters hebben tijdens hun ruitercarrière wel een periode meegemaakt dat ze angst kennen tijdens het rijden. De aanleiding hiervoor kan voor iedereen anders zijn. Bijvoorbeeld wanneer je een keer van je paard gevallen bent, er een keer flink ‘vandoor’ gegaan bent met je paard of je paard je een keer gebeten heeft. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je een van deze situaties hebt zien gebeuren bij een mederuiter, waardoor je angstig geworden bent. Je wilt natuurlijk paardrijden zonder angst.

Paardrijden is een ontzettend leuke sport, het contact met het paard en lekker in de buitenlucht bezig zijn maakt dit extra leuk. Daarnaast is het ook nog heel goed voor je, zowel fysiek als mentaal.

Het is erg jammer als je door angst je plezier in het rijden kwijt bent geraakt.

Je angst overwinnen?

Wij kunnen je helpen je angst te overwinnen, zodat je weer volop kunt genieten van deze leuke sport. In een individueel traject gaan we je angst in kaart brengen en hier stap voor stap aan werken om je te helpen je angst te overwinnen. Dit alles is afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Het traject is ook te volgen met je eigen paard op jouw locatie.

Investering coachtraject Rijden zonder angst
Uurtarief: € 50,- per uur**
Traject van vijf uur voor € 240,-**
Traject van tien uur voor € 460,-**

**exclusief onze reiskosten wanneer je dit traject op je eigen locatie volgt

Inschrijven?
Neem dan contact op met ons op.

Paardrijden-zonder-angst-bij-Stal-Schouten-Wemeldinge-rijlessen
Stal-Schouten-paardrijlessen-rijlessen