Ponykamp

Ponykamp

In de vakantie organiseren wij ponykamp op stal. Het ponykamp is voor iedereen die gek is op paarden en graag de hele dag met de paarden doorbrengt.

We werken in een kleine groep van maximaal zes ruiters. We gaan twee keer per dag met de paarden aan de slag. Wat we precies gaan doen hangt af van de ervaring en de interesses van de groep. Zo is elk kamp afgestemd op de deelnemers. Enkele voorbeelden van activiteiten die we met de paarden gaan doen zijn; rijles, voltigeles, springles, buitenrit, wandel/obstakelparcours, spelletjes met de paarden, zitles en ringsteken. 

Wil je meer informatie over het ponykamp? Neem dan even contact met ons op.

activiteiten-ponyochtend-ponydagkamp-contact-Stal-Schouten-Paardrijlessen-Rijlessen-Wemeldinge-Ponykamp

Meivakantie en herfstvakantie

Het ponykamp in de meivakantie en de herfstvakantie is een dagkamp waarbij je overdag op stal bent en thuis slaapt. Dit kamp duurt twee dagen waarbij je zelf kan aangeven of je één of twee dagen mee wilt doen.

Zomervakantie

In de zomervakantie organiseren we een ponydagkamp voor kinderen tot ongeveer twaalf jaar.  Je bent dan overdag op stal en eind van de middag weer naar huis gaat. Daarnaast organiseren we het Tienerkamp – dat is voor ruiters vanaf twaalf jaar – waarbij je op stal blijft slapen. Zowel het ponydagkamp als het tienerkamp in de zomervakantie duurt vier dagen.

Ponydagkamp

Wil jij een hele dag samen met je (eigen) pony doorbrengen? 
Dan is het ponydagkamp echt iets voor jou!! De hele dag je pony verzorgen, rijden en nog veel meer leuke dingen doen.

In de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie organiseren we op stal een ponydagkamp. Tijdens het ponydagkamp ben je overdag op stal en ga je eind van de middag weer naar huis.

Tienerkamp

Het Tienerkamp ofwel Trainingskamp is een ponykamp waarbij we een combinatie maken tussen serieuze training en heel veel plezier maken met de paarden. Het kamp is voor ruiters vanaf twaalf jaar, zodat we wat meer verdieping kunnen brengen dan tijdens het ponydagkamp. Kortom, het wordt een gezellige en leerzame week!