Activiteiten

Acitiviteiten op Stal Schouten

We organiseren een aantal leuke activiteiten met de paarden, naast de rijlessen. Deze activiteiten worden verspreid over het jaar georganiseerd.

De ponyochtend is een ochtend heerlijk met de paarden bezig zijn en een leuke manier om kennis te maken met de paarden(sport). De ponyochtend wordt elke vakantie georganiseerd.

Ben je jarig en wil je met al je vrienden en vriendinnen je verjaardag vieren op stal?! Dat kan. Het hele jaar door is het mogelijk om je kinderfeestje op stal te vieren.

De introductiecursus is een leerzame cursus waarin we in 15 lessen van alles leren over het paard. Deze leuke en leerzame les is een goede voorbereiding op de rijlessen voor beginnende ruiters, maar ook erg leuk voor ruiters die al rijden en voor ruiters die een beetje angst hebben voor de paarden.

Heb je altijd al eens een wedstrijd willen rijden met je paard? Dat kan nu op Stal Schouten tijdens de onderlinge dressuurwedstrijd. We rijden de officiële proeven en deze worden beoordeeld door een Z-dressuur ruiter. Hier kun je een hoop leren en nieuwe inspiratie opdoen om verder te trainen.

activiteiten-ponyochtend-ponydagkamp-contact-Stal-Schouten-Paardrijlessen-Rijlessen-Wemeldinge-Ponykamp
Stal-Schouten-Wemeldinge-Activiteiten