Onderlinge dressuurwedstrijd

Onderlinge dressuurwedstrijd bij Stal Schouten

Een aantal keer per jaar organiseren we voor onze ruiters een onderlinge dressuurwedstrijd. Hiermee willen we de ruiters die geen eigen paard hebben toch de mogelijkheid bieden om wedstrijdervaring op te doen.

Voor wie
?

De wedstrijd is voor alle ruiters die ‘los’ kunnen rijden; zowel kinderen als volwassenen kunnen deelnemen aan de wedstrijd. Ook ruiters met een eigen paard (ook als je geen les bij ons volgt) kunnen deelnemen. Iedereen is die dag van harte welkom om naar de ruiters te komen kijken.
 
De paarden
Je kunt je voor de wedstrijd opgeven voor Moony, Boy, Valero en Delight. De paarden mogen maar maximaal twee proeven rijden, dus wacht niet te lang met opgeven. 
Stal Schouten Onderlinge dressuurwedstrijden

Proeven

We zullen voor de wedstrijd de proeven rijden zoals die tijdens officiële KNHS-wedstrijden gereden worden: Klasse AA t/m M2.
Voor de ruiters die de galop nog niet onder de knie hebben is er de A-proef, dit is een proef zonder galop. En voor de ruiters die net zijn begonnen met de galop is er een BB-proef, deze proef bevat een klein stukje galop.

Ruiters op onze paarden

Op de wedstrijddag is de stal enkele uren voordat de wedstrijd begint open om de paarden te poetsen en te vlechten. Je bent zelf (samen met de andere ruiters op hetzelfde paard) verantwoordelijk voor het vlechten en opzadelen van je paard. Wij zorgen voor witte sjabrakken en als lunch krijgen jullie broodje knakworst en wat te drinken.

Ruiters met eigen paarden

De auto en trailer kun je parkeren op de wei (mits deze niet te nat is). Hier zal ook water aanwezig zijn voor de paarden. We plannen de eigen paarden aan het einde van de middag zodat ze niet te lang op de trailer hoeven staan.

Data & Tarieven

Data 2021
Worden later bekendgemaakt.

Tarieven
Deelname op onze paarden: € 16,- of een half uur les van de leskaart
Voor ruiters met een eigen paard: € 10,-

Opgeven
Je kunt je opgeven voor de wedstrijd door even een berichtje te sturen via de e-mail, Facebook, app, sms of door te bellen. Geef hierbij je naam door, welke proef je wilt rijden en het paard waarop je wilt rijden. Opgeven kan tot de wedstrijd vol is en uiterlijk tot de dinsdagmiddag (17:00 uur) voor de wedstrijd.

Vragen
Als je nog vragen hebt over de wedstrijd, stel ze gerust aan Annemiek of stuur even een e-mail.

onderlinge-dressuurwedstrijd-stal-schouten-paarden-rijlessen